Klik hier bij storing Plan een afspraak Bekijk onze actie

Over SSI

SSI staat voor Steennis Service en Installatietechniek en is gevestigd in Geldermalsen.

Ons bedrijf ontwerpt en installeert centrale verwarminginstallaties, badkamers, airconditioning, gas- en waterinstallaties.

Ook voor storingen en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Wij hebben een eigen 24-uurs servicedienst. Binnen het bedrijf wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met een gedegen kennis van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

 

Onze plaats in de markt

Milieuzorg en energiebesparing staan momenteel sterk in de belangstelling, van zowel overheid als consument. Steennis Service & Installatietechniek installeert installaties waarin de nieuwste technologie is geïntegreerd, en uitgebreid is getest. Een voorbeeld hiervan is het toepassen van een hoogrendement verwarmingsketel met een modulerende functie. Deze zorgt voor een hoger rendement en een constante warmte en dat tegen een lager energieverbruik. Steennis Service & Installatietechniek gebruikt alleen onderdelen die uitgebreid getest en gecertificeerd zijn. Op deze manier zijn wij in staat om betrouwbare installaties af te leveren die weinig storing gevoelig zijn. Voor het periodieke onderhoud van de installaties hebben wij een geheel geautomatiseerd systeem, die precies bijhoudt welke installatie welk onderhoud nodig heeft.

Ook voor een onderhoudscontract kunt u bij ons terecht.

Ons bedrijf werkt nauw samen met verschillende gemeenten en woningbouwcoörperaties.

Omdat wij leverancier zijn van diverse fabrikanten hebben wij een uitgebreid magazijn:     Bijna alle onderdelen kunnen wij direct leveren.

In geval van een storing of calamiteiten, kunt u rekenen op onze servicedienst.

99% van de storingen zijn binnen 24 uur opgelost.

 

 

Nieuws

NieuwsFotoverslag
Mooi fotoverslag van onze uitgevoerde werkzaamheden
lees meer >>

NieuwsVacatures
Ben jij op zoek naar ons!!
lees meer >>

NieuwsJubileum
Sinds 1 November 2015 bestaan we 20 jaar
lees meer >>