Klik hier bij storing Plan een afspraak Bekijk onze actie

Het team

 

Steennis Service & Installatietechniek is een groeiende onderneming

 

Monteurs

Onze organisatie bestaat uit een team van goed opgeleide, allround service- en installatiemonteurs. Al onze technici zijn, waar nodig op hun specifieke vakgebied, bevoegd en gecertificeerd. 

 

Al onze technici beschikken over veilige, goed onderhouden bedrijfsauto's voorzien van het modernste gereedschap en de beste meetapparatuur. Uiteraard goed onderhouden, geijkt, gekalibreerd en waar nodig gecertificeerd, zoals u van een professionele organisatie als Steennis Service & Installatietechniek mag verwachten. Onze serviceauto's zijn tevens voorzien van een grote voorraad onderdelen waardoor de meeste storingen direct verholpen kunnen worden

 

Verkoop

Ook onze afdeling verkoop staat graag tot uw beschikking. Dit varieert van advies over vervanging en/of renovatie van uw installatie tot de complete aanleg hiervan.

 

Buitendienst

De buitendienst wordt ondersteund door onze mensen op het kantoor in Geldermalsen. Onze medewerkers van de afdelingen planning, inkoop en logistiek zijn tijdens werktijden telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak met één van onze technici of om uw bestelling te noteren.

Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen.

Nieuws

NieuwsFotoverslag
Mooi fotoverslag van onze uitgevoerde werkzaamheden
lees meer >>

NieuwsVacatures
Ben jij op zoek naar ons!!
lees meer >>

NieuwsJubileum
Sinds 1 November 2015 bestaan we 20 jaar
lees meer >>