Klik hier bij storing Plan een afspraak Bekijk onze actie

Certificeringen

Steennis Service & Installatietechniek heeft diverse certificeringen en erkenningen. Hieronder staan deze certificeringen. Klik op de link om het PDF-bestand met meer informatie te openen.

 

Erkend Sterkin installateur: Als onafhankelijke stichting beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs.

 

Erkend leerbedrijf Kenteq: Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Ze ontwikkelt en vertaald kennis en draagt die over aan haar klanten in de techniek. De insteek die Kenteq kiest is die van de loopbaan van vakmensen in metaal, elektro- en installatietechniek.

 

VCA certificering: VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

 

UNETO-VNI (brancheorganisatie): UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel en vertegenwoordigd 90% van de omzet van de installatiebranche. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. Van deze bedrijven zijn er circa 5.300 aangesloten bij UNETO-VNI en deze nemen 90% van de omzet van de installatiebranche voor hun rekening.

 

Nieuws

NieuwsFotoverslag
Mooi fotoverslag van onze uitgevoerde werkzaamheden
lees meer >>

NieuwsVacatures
Ben jij op zoek naar ons!!
lees meer >>

NieuwsJubileum
Sinds 1 November 2015 bestaan we 20 jaar
lees meer >>