Klik hier bij storing Plan een afspraak Bekijk onze actie

Airconditioning

Op het gebied van airconditioning zijn wij gespecialiseerd in zowel onderhoud en reparatie als in het monteren van nieuwe installaties. 

 

Of het nu gaat om vast geïnstalleerde airconditioning of verrijdbare, voor beide bent u bij ons aan het goede adres. Door onze STEK-erkenning kunnen wij naast mobiele ook vast geïnstalleerde airconditioning monteren. 

 

Vast geïnstalleerde airconditioning

Bij een vast geïnstalleerde airconditioning wordt zowel het binnendeel als het buitendeel vast gemonteerd. Uiteraard zijn deze twee delen met elkaar verbonden. Dit gebeurt door middel van koelleidingen. De condensafvoer wordt vast aangelegd. Alleen erkende STEK-monteurs mogen dit systeem installeren.

 

Verrijdbare airconditioning

De verrijdbare airconditioning staat in de te koelen ruimte opgesteld en heeft alleen een luchtafvoerslang nodig om de lucht af te voeren met een doorlaat naar de buitenlucht (monomodellen). Dit systeem is een seizoenoplossing. Het apparaat wordt buiten het seizoen vaak opgeslagen of uit het zicht gezet.

De verrijdbare airconditioning heeft genoeg aan een geschikt stopcontact. De condenswateropvangbak bevindt zich in het apparaat en moet regelmatig geleegd worden. 

 

 

 

Onderhoud

Het schoonhouden van de apparatuur en het filter verlengt de levensduur van de airconditioning aanzienlijk. Nog beter is het om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo heeft u zekerheid dat de airconditioning altijd in optimale conditie is en de levensduur wordt hierdoor verlengd.

 

Heeft u interesse in onze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.

Steennis Service & Installatietechniek
Poppenbouwing 25

4191 NZ Geldermalsen

Telefoon: 0345-573090

E-mail: ssi@steennis.info

 

 

 

 

Nieuws

NieuwsFotoverslag
Mooi fotoverslag van onze uitgevoerde werkzaamheden
lees meer >>

NieuwsVacatures
Ben jij op zoek naar ons!!
lees meer >>

NieuwsNieuwe Cashback actie
In de periode van 1 Oktober t/m 28 februari 2018 zijn er weer cashback acties.
lees meer >>